Az Érdi Móra Ferenc Általános Iskola meghívására november 27-én 10. alkalommal vehettünk részt a labdaügyességi vetélkedőn. Tagozatunk 2 négy fős csapattal nevezett.

Izgalommal és várakozással indultunk útnak kedden kora délután. Az érdi iskola igazgatónője nagyon kedvesen fogadott minket. Egy rövid megnyitó és bemelegítés után kezdetét vette a versengés. A mi két csapatunk egy érdi, egy martonvásári és egy ercsi csapattal mérhette össze erejét.

Tanulóink kezdetben félénken, visszahúzódóan viselkedtek, majd a feladatok előrehaladtával belelkesültek, elkapta őket a versengés láza. Először ügyességi játékokban kellett bizonyítaniuk rátermettségüket: volt labdahordás párokban, kosárra dobás különböző labdákkal, labda egyensúlyozás, célbarúgás, mozgó boxzsák eltalálása labdával. A versenyt Szabadulós játék zárta, ahol valamennyi csapat megküzdhetett egymással.

A vetélkedőt eredményhirdetés követte. Az egyik csapatunk első, a másik csapatunk ötödik helyezést ért el. Tanulóink nagyon örültek a kapott ajándékoknak, tollasütőnek, labdának, ugrálókötélnek. A programot eszem-iszom zárta. Az elfáradt gyerekeket hot-doggal, üdítővel kínálták az érdi iskola pedagógusai.

Köszönjük ezt a remekül szervezett és lebonyolított rendezvényt!

Büszkék vagyunk tanulóink fegyelmezett és sportszerű magatartására!

 

  1. november 28.

Sárai Krisztina és Kun Ágnes

gyógypedagógusok